Zelfstudie

Zelfstudie Online Boekhouden

Voor mensen die geen tijd hebben om clasicaal een cursus online boekhouden te volgen heeft Tree9 het zelfstudie programa ontwikkelt. Met behulp van dit programma kun je in je eigen tijd en op je eigen tempo leren werken met Exact Online. Tijdens het zelfstudie programma kun je zelf bepalen hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Het zelfstudie programma bestaat uit het boek Aan de slag met Exact Online – Opdrachtenboek. Het gebruik van de Controle-Tool, een online hulpmiddel waarmee je opdrachten uit het boek kunt nakijken, online ondersteuning en indien gewenst een afsluitende toets.

thuisstudie exact online met werkboek en controle-tool

Inhoud Zelfstudie

Opdrachtenboek

Aan de hand van het Opdrachtenboek leer je stap voor stap de werking van Exact Online kennen. Het Opdrachtenboek bestaat uit 3 modules, in module 1 wordt alles over de inrichting van Exact Online uitgelegd, Module 2 gaat over het werken met Exact Online, over hoe je bijvoorbeeld inkoop- en verkoopfacturen kunt boeken en module 3 is een extra module waar fiscale en analyse vraagstukken aanbod komen. Nadat je het Opdrachtenboek hebt afgerond, ken je de werking van Exact Online en ben je in staat om een (eenvoudige) administratie op te zetten en te voeren.

Bestellen

zelfstudie exact online inhoud 1

thuisstudie exact online inhoud 2

DroneProNL

De meeste opdrachten uit het Opdrachtenboek worden gedaan aan de hand van het bedrijf DroneProNL, een fictief bedrijf opgericht in april 2017. Van dit bedrijf zitten 9 maanden financiële gegevens in Exact Online, hierdoor kun je de werking van Exact Online goed leren kennen. Ook als je twijfelt of Exact Online een geschikt boekhoudpakket is voor jou is dit een ideale manier om kennis te maken met Exact Online.

Bestellen

Online Ondersteuning

Je staat er tijdens de zelfstudie niet helemaal alleen voor. Tree9 ondersteunt je op de gebieden waarvan jij vindt dat je hulp nodig hebt. Deze online en telefonische ondersteuning geldt voor een periode van 3 maanden. Mocht je meer tijd nodig hebben voor het afronden van het programma, dan kun je de ondersteuning van Tree9 altijd verlengen.

Bestellen

thuisstudie exact online inhoud 3

thuisstudie exact online inhoud 4

Niveau & Omvang

Het Opdrachtenboek van het zelfstudie programma wordt gebruikt op verschillende HBO's in Nederland. De opdrachten uit het Opdrachtenboek zijn geen ingewikkelde opdrachten, maar praktische, toegepaste opdrachten om de werking van Exact Online te leren kennen en opdrachten om het inzicht in het voeren van een administratie te vergroten. Je bent tussen de 16 en 24 uur bezig om de studiestof en de opdrachten uit het Opdrachtenboek door te nemen en te maken.

Bestellen

Certificaat

Na afloop van het studieprogramma kun je ervoor kiezen om het certificaatsexamen te maken. Met het certificaat kun je aantonen dat je over voldoende kennen beschikt om de administratie te voeren van een eenvoudige organisatie. Het certficiaatsexamen vindt op verschillende momenten per jaar en op verschillende plaatsen in Nederland plaats.

Meer Info

certificaat exact online en controle-tool