Wijzigingen Opdrachtenboek collegejaar 2019-2020

Geschreven door: serve

2 juli 2019

Voor het collegejaar 2019-2020 zijn weer een aantal wijzigingen doorgevoerd in het boek Aan de slag met Exact Online – Opdrachtenboek.

  1. Naamswijziging, niet de belangrijkste, maar wel de meest zichtbare is de wijziging van de naam. Vanaf komend collegejaar zal dit boek de naam dragen Aan de slag met Exact Online – Basisvaardigheden II. Deze naam sluit beter aan bij de inhoud van het boek en het certificaat, met dezelfde naam, waarmee aangetoond kan worden, dat men voldoende kennis van Exact Online te bezit om een eenvoudige administratie te voeren.
  2. Financiële gegevens in 2019, De financiële gegevens die gebruikt worden bij de uitleg van Exact Online en bij het maken van de opdrachten komen uit 2019 en niet meer uit 2017, zoals in de vorige editie het geval was. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van het correcte lage BTW tarief van 9% i.p.v. 6%. Daarnaast is dit handig voor de uitleg van de BTW en ICP aangifte.
  3. Minor bug fixes, zoals ze dit mooi beschrijven bij updates van apps, in de editie 2019-2020 hebben we verschillende foutjes gecorrigeerd en kleine aanpassingen gedaan om de uitleg en de opdrachten te verduidelijken.
  4. Layout, tot slot de layout van het boek is iets aangepast zodat de opdrachten en de uitleg van de journaalposten iets duidelijker en overzichtelijker zijn.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *