Lesmateriaal Exact Online

Tree9 heeft een lespakket samengesteld voor het leren werken met Exact Online. Het lespakket bestaat uit toegang tot Exact Online, het boek Aan de slag met Exact Online – Basisvaardigheden II, gebruik van de Controle-Tool en een afsluitede toets. Bij dit lesmateriaal voor Exact Online hoort ook een training voor docenten in het gebruik van Exact Online en ondersteuning aan docenten tijdens het gebruik van het lesmateriaal. Het is niet noodzakelijk om al het lesmateriaal te gebruiken. Alle onderdelen van het lespakket zijn ook afzonderlijk te gebruiken.

 

 

overizicht onderdelen lemateriaal exact online

Inhoud Lesmateriaal Exact Online

Exact Online Basisvaardigheden II

Aan de hand van het boek Aan de slag met Exact Online - Basisvaardigheden II leer je stap voor stap de werking van Exact Online kennen. Het boek bestaat uit 3 modules, in module 1 wordt alles over de inrichting van Exact Online uitgelegd, Module 2 gaat over het werken met Exact Online, over hoe je bijvoorbeeld inkoop- en verkoopfacturen kunt boeken en module 3 is een extra module waar fiscale en analyse vraagstukken aanbod komen. Nadat je het boek hebt afgerond, ken je de werking van Exact Online en ben je in staat om een (eenvoudige) administratie op te zetten en te voeren.

Contact

studie boek exact online basisvaardigheden II

Inhoud studieboek exact online

DroneProNL

De meeste opdrachten uit het boek Aan de slag met Exact Online - Basisvaardigheden II worden gedaan aan de hand van het bedrijf DroneProNL, een fictief bedrijf opgericht in april 2017. Van dit bedrijf zitten 9 maanden financiële gegevens in Exact Online, hierdoor kun je de werking van Exact Online goed leren kennen. Ook als je twijfelt of Exact Online een geschikt boekhoudpakket is voor jou is dit een ideale manier om kennis te maken met Exact Online.

Contact

De Controle-Tool

De Controle-Tool is een online-hulpmiddel ontwikkeld door Tree9. Met de Controle-Tool kunnen opdrachten & boekingen die gemaakt zijn in Exact Online nagekeken worden. De Controle-Tool kan gebruikt worden door docenten en studenten tijdens het leren werken met Exact Online, maar ook voor het nakijken van tentamens en toetsen. De Controle-Tool kan geschikt worden gemaakt voor het meeste studiemateriaal voor Exact Online. Op de pagina van de Controle-Tool kun je meer informatie vinden over de werking van de Controle-Tool.

Meer Info

overzicht studieboeken exact online en controle-tool

certificaat exact online en controle-tool

De Toets

Wanneer het boek Aan de slag met Exact Online - Basisvaardigheden II is afgerond kan een afsluitende toets worden afgenomen. Dit kan een toets zijn die ontwikkeld is door de docent, een toets die in samenwerking tussen de docent en Tree9 is ontwikkeld of dit kan het certificaatsexamen zijn. Bij een door de docent ontwikkelde toets en de in samenwerking ontwikkelde toets bepaald de docent de zwaarte en de normering van de toets. Bij het certificaatsexamen staat de zwaarte en normering vast. Lees meer over het certificaat op de pagina van het certificaat.

Meer Info